Subsidie e-Portemonnee

Subsidie e-Portemonnee

Wat

Maak je bewust milieuvriendelijke keuzes? Dat verdient een beloning – telkens opnieuw. Want een duurzaam Hasselt is een werk van ons allemaal. Vandaar ons elektronische spaar-en-beloningssysteem als duwtje in de rug.

Milieuvriendelijk = extra punten
Verdien punten met je milieuvriendelijke gedrag! Betaal ermee als je iets uit het milieuassortiment koopt. Of ruil je punten om in Hasseltbonnen: 500 punten zijn goed voor een bon van 5 euro. Je punten blijven 1 jaar geldig. Beloon jezelf dus met iets leuks vóór 31 december.

Voor wie

Je bent gedomicilieerd in Hasselt.

Hoe aanvragen

Verdienen
Registreer je op www.e-portemonnee.be met je eID en kaartlezer of bel naar de dienst Leefmilieu voor instanthulp! Vervolledig jouw profielpagina en bekijk je actuele puntenaantal. Bij verdienacties zie je waarmee je punten verdient – je vindt telkens een heldere beschrijving van de actie en een knop om je punten aan te vragen. Zo gepiept!

Verzilveren
Genoeg punten gespaard? Kies een hebbeding uit de verzilverlijst en bestel het met een klik op de knop. Je krijgt een mailtje met een uitnodiging om je cadeau op te halen bij de dienst Toerisme, Maastrichterstraat 59.

Trakteren
Maak iemand anders blij met (een deel van) jouw punten door ze te schenken. Klik op schenking en we noteren de gegevens van jouw gelukkige. Zo geniet je met z’n tweeën van jouw milieuvriendelijke aanpak: dubbel plezier!

Blijf op de hoogte
Mis geen enkele actie, activiteit of verzilvering: abonneer je op onze nieuwsbrief!

Hulp nodig?
Lukt het je niet om alles online te regelen. Kom dan langs bij de dienst Leefmilieu. Opgelet! Vanaf 5/02/2018 werken we 's namiddags op afspraak. Maak hier een afspraak.