Stroompanne in Hasselt

Stadhuis 't Scheep is opnieuw voorzien van stroom. De medewerkers van het balieplein staan deze namiddag voor iedereen klaar. Er zal uitzonderlijk ook zonder afspraak gewerkt worden. 

 

**UPDATE 12:08** Alle problemen zijn van de baan.

**UPDATE 11:24**  Netbedrijf Fluvius laat weten dat de meeste problemen van de baan zijn. Op dit moment zit enkel nog de regio rond de Capucienenstraat zonder stroom.

**UPDATE 10:56** Netbedrijf @fluvius boekt vooruitgang bij het hervoeden van het, ze voorzien dat iedereen opnieuw stroom heeft binnen een half uurtje.

**UPDATE 10:41** We verstuurden zonet een BE-Alert bericht naar al onze abonnees binnen de grote ring. Ben jij al ingeschreven? https://www.be-alert.be/nl/schrijf-je

**UPDATE 10:12** NetbedrijfFluvius heeft ziekenhuis opnieuw van stroom kunnen voorzien. De oorzaak van de stroomonderbreking is een kortsluiting in een distributiecabine. Medewerkers van Fluvius herschakelen het net in fases. Het kan wel nog even duren voor iedereen weer elektriciteit heeft.

9:26 - Stroompanne in Hasselt. In verschillende delen van onze stad is er momenteel geen stroom. Ook in stadhuis 't Scheep. Deze panne zou duren tot deze middag. Onze stadsdiensten kunnen op dit moment geen dienstverlening aanbieden. Meer info: https://www.fluvius.be/nl/meer-weten/stroomonderbrekingen

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief