Vergunning straatartiest

Wat

Wil je in Hasselt optreden als straatartiest, dan heb je hiervoor een toelating nodig van het stadsbestuur. Artiesten krijgen zo een forum in de openbare ruimte. Variatie is troef! We zijn niet alleen op zoek naar straatmuzikanten, ook artiesten met andere vormen van animatie zijn meer dan welkom. 

Heb je een vergunning, dan kies je zelf een plekje om op te treden. Neem ook altijd je vergunning en je identiteitskaart mee.

Voor wie

Straatartiesten in de ruime betekenis van het woord – muzikanten, jongleurs, mimespelers, koren, circusartiesten… - kunnen hun kans wagen. Acts met vuur, dieren, wapens (bijv. messenwerpen of jongleren met messen) of acts in strijd met de openbare orde en goede zeden zijn niet toegelaten.

Auditie

Dit jaar is er een  fysieke bijeenkomst om auditie te doen.

Zaterdag 2 april 2022
Capucienenplein
om 11 uur

Dit jaar zitten er programmatoren van Pukkelpop in de jury, op zoek naar lokaal talent.  Wie weet maak jij wel kans op een optreden op de Pukkelpop-Boulevard.

Hoe aanvragen

Schrijf je in voor de live-auditie via onderstaand webformulier ten laatste donderdag 30 maart 2022. Opgelet: Dit is je enige kans, want we organiseren maar 1x per jaar een goedkeuring om een vergunning aan te vragen.

Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je een schriftelijke toestemming van één van je ouders of wettelijke voogd bij je aanvraag toevoegen.

Ik vraag een vergunning aan voor:
Groepsact
Deze foto wordt geplaatst op je vergunning.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
Act van één persoon
Deze foto wordt geplaatst op je vergunning.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png.
Contactgegevens
Contactgegevens
extra
Speel je muziek? Welk genre muziek speel je? Covers of eigen nummers? Welke instrumenten?

Indien je geen filmpje van je act online hebt staan kan je het via wetransfer doorsturen naar evenementen@hasselt.be.

Mogen we je gegevens doorgeven aan derden ter promotie van je straatact?

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Kostprijs

Gratis

Contact