Vergunning straatartiest

Wat

Wil je in Hasselt optreden als straatartiest, dan heb je hiervoor een toelating nodig van het stadsbestuur. Artiesten krijgen zo een forum in de openbare ruimte. Variatie is troef! We zijn niet alleen op zoek naar straatmuzikanten, ook artiesten met andere vormen van animatie zijn meer dan welkom. 

Heb je een vergunning, dan kies je zelf een plekje om op te treden. Neem ook altijd je vergunning en je identiteitskaart mee.

Voor wie

Straatartiesten in de ruime betekenis van het woord – muzikanten, jongleurs, mimespelers, koren, circusartiesten… - kunnen hun kans wagen. Acts met vuur, dieren, wapens (bijv. messenwerpen of jongleren met messen) of acts in strijd met de openbare orde en goede zeden zijn niet toegelaten.

Kostprijs

Gratis

Hoe aanvragen

  • Stap 1: schrijf je in via onderstaand webformulier voor 5 maart 2020
  • Stap 2: kom naar de auditie op zaterdag 14 maart 2020

Op zaterdag 14 maart 2020 om 10.30 uur moet je je act komen voorstellen op het Capucienenplein. Opgelet: Dit is je enige kans, want we organiseren maar 1x per jaar een bijeenkomst voor je vergunningen aan te vragen.

Ben je jonger dan 16 jaar? Dan moet je een schriftelijke toestemming van één van je ouders of wettelijke voogd bij je aanvraag toevoegen.

Ik vraag een vergunning aan voor:
Groepsact
Deze foto wordt geplaatst op je vergunning.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png.
Act van één persoon
Deze foto wordt geplaatst op je vergunning.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png.
Contactgegevens
Contactgegevens
extra
Speel je muziek? Welk genre muziek speel je? Covers of eigen nummers? Welke instrumenten?
Mogen we je gegevens doorgeven aan derden ter promotie van je straatact?

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Contact