STIL- duurzaamheidslabs voor ondernemers

STIL

Wat

STIL is de afkorting voor 'Sustainable Trade and Innovation Lab'. Oftewel een duurzaam, innovatief laboratorium voor ondernemers waar ideeën worden uitgewisseld en concrete acties worden bedacht over duurzame ontwikkeling en het economische, het sociale en het ecologische aspect ervan.

Kom ook naar onze netwerkmomenten waar gedroomd kan worden, waar ideeën en werkwijze uitgewisseld worden, een plek waar je inspirerende verhalen hoort. We nodigen telkens interessante sprekers uit die over een bepaalde thematiek komen praten. 

Blijf op de hoogte

  • Wil je ook een uitnodiging van de volgende STIL in je mailbox? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief
  • Volg ons op facebook

Lab voor Duurzaam Ondernemen: vrijdag 6 maart 2020

Dream, design, deliver, zet je droom om in een concrete actie. Kris Daniels deed het ons voor en verwelkomt ons op vrijdag 6 maart in zijn gloednieuwe conceptstore 'CrissCross'. CrissCross verzamelt eerlijke, duurzame en unieke kunst en mode onder één dak. De essentie van CrissCross zijn de samenwerkingen met diverse leveranciers; stuk voor stuk gepassioneerde mensen met vakkennis die ondertussen zelfs vrienden zijn geworden. Kris vertelt je graag meer over deze bijzondere samenwerkingen. Hoe kan je ze aangaan? Wat zijn aandachtspunten? Hoe werkt een consignatie contract? We verwelkomen ook Adriaan Corthouts van meubelbedrijf Recor. Adriaan en Kris kwamen tijdens de vorige STIL tot een leuk concept "#Duurzaamheidbabbels". De welbekende PKP zetel van Recor gaat rondreizen en kreeg alvast zijn plek in de winkel van Kris.

Ben je nieuwsgierig naar het verhaal van Kris Daniels? Wat is jouw droom en hoe denk je het aan te pakken?
Laat je inspireren op de volgende STIL

Datum: Vrijdag 6 maart van 9 tot 12 uur
Locatie: CrissCross, Thonissenlaan 82
Kostprijs: Deelname gratis, ontbijt inbegrepen.
Inschrijven: ja

Inschrijfformulier

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Voor wie

Hasselaren die op één of andere manier duurzaam ondernemen. 

Contact