Steun de horeca

Shop lokaal! Zeker in deze bijzondere tijden kunnen onze restaurants en horecazaken jouw steun gebruiken.

Bekijk hier de zaken die je graag verwennen en afhaal organiseren.

> Wat eten we vandaag? Start de Take-Away Roulette

Hoe geraak je met de auto in de binnenstad om je take-away maaltijd af te halen?

  1. De verzinkbare paal in de Persoonstraat staat omlaag van 6 tot 20 uur (ipv 18 uur), behalve tijdens schoolstraat-momenten. Op deze manier kunnen klanten gebruik blijven maken van de HORECA-afhaalplaatsen in de Persoonstraat en Hemelrijk om take-away maaltijden af te halen.
  2. De verzinkbare palen in de Dorpsstraat en de Minderbroedersstraat staan omlaag tussen 6 en 11 uur én uitzonderlijk ook tussen 18 en 20 uur van maandag tot en met zaterdag. Op zondag staan ze ook omlaag tussen 6 en 20 uur (ipv 18 uur). Op deze manier zijn ook de restaurants in de Dorpsstraat, Minderbroederstraat, Paardsdemerstraat en de Zuivelmarkt vlot bereikbaar voor afhaal en take-away.

Genieten met je horecabon!

In de lente hebben alle Hasselaren een horecabon ter waarde van 5 euro ontvangen in de brievenbus. Met die bon kan je nu ook betalen voor afhaal bij een deelnemende Hasseltse horecazaak. Door de gedwongen sluiting van de cafés en restaurants besliste het stadsbestuur om de geldigheidsduur van de bon te verlengen tot 30 juni 2021.