Benieuwd welke jobs wij in aanbieding hebben? Ontvang ze 2x per maand rechtstreeks in je mailbox.

Op zoek naar een stageplaats bij de Stad Hasselt

Kies voor de stad Hasselt!

Je krijgt bij ons de kans om:

  • achter de schermen te kijken van een boeiende organisatie die actief is op tal van maatschappelijke domeinen: zorg, kinderopvang, mobiliteit, milieu, communicatie, human resources, cultuur, economie, financiën, sport, toerisme, musea, zorginstellingen HOGEVIJF….
  • je kennis voor het eerst om te zetten in de praktijk en werkervaring op te doen.

Je vindt in ieder domein stageplaatsen op allerlei studieniveaus: master, bachelor, secundair onderwijs, beroepsonderwijs, volwassenenonderwijs.

Voor wie

  • studenten
  • werkzoekenden die een cursus volgen bij een erkende opleidingsorganisatie zoals VDAB of Syntra waaraan een stage verbonden is.

Vergoeding

Je ontvangt geen loon of andere financiële voordelen voor je stageperiode.

Wanneer

Je kan het hele jaar door stage lopen.

Stel je kandidaat voor een stageplaats

Doe dit minstens één maand voor de gewenste startdatum. Zodat onze dienst HR de nodige tijd heeft om je stageplaats te bespreken met de betrokken diensten.

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Contact