Denk mee over de nieuwe invulling voor de Sint-Hubertussite

di, 08/06/2021

Net voor de zomer lanceerden we een online bevraging over de toekomst van de Sint-Hubertussite. De kerk zal worden omgetoverd tot een kerkpark en de pastorij wordt het nieuwe ontmoetingscentrum voor Runkst. We vroegen je wat voor jou belangrijk is en hoe de site er zou kunnen uitzien. We mochten heel veel reacties ontvangen waarvoor onze oprechte dank

Afbeelding Sint-Hubertussite
Deel deze pagina:

Participatietraject

We zijn heel blij met de vele waardevolle input die al binnengekomen is. We willen met jou de resultaten van de bevraging delen en ook in dialoog ideeën ontwikkelen. Hiervoor organiseren we op maandagavond 25 oktober om 20u een dialoogcafé.

Iedere buurtbewoner van Runkst is van harte uitgenodigd. We zouden het fijn vinden om Runkstenaren in al hun verscheidenheid te ontmoeten om zo de toekomst van de site samen vorm te geven. Aarzel dus niet om jouw zoon, buurvrouw, collega, vriend/vriendin aan te moedigen mee te komen. Graag inschrijven via onderstaand webformulier.

Een kerngroep van stadsmedewerkers en buurtbewoners bereidt dit dialoogcafé voor en zal ook het verdere traject begeleiden.

Schrijf je hier in voor het dialoogcafe van 25 oktober

Geslacht

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring