Voeg je onderneming toe

Beste handelaar

 

Het nationaal overlegcomité heeft helaas terug de pauzeknop ingeduwd. Dit betekent dat de consument vanaf zaterdag 27 maart enkel nog op afspraak mag winkelen, eventueel vergezeld van één gezinslid.

Als stad willen we het shoppen op afspraak en het lokaal (online) shoppen faciliteren en promoten! Dit doen we door alle winkels die op afspraak werken en/of online verkoop aanbieden (via een webshop hebben, e-mail, Facebook , Instagram / ...) een platform geven via de stadskanalen, nl. shopinhasselt.be.

Het is zeker niet de bedoeling dat enkel de winkels die reeds een webshop of een digitale afspraakmodule hebben zich registreren. We willen jullie de mogelijkheid geven om jullie huidige aanbod en het maken van afspraken, kenbaar te maken bij jullie (toekomstig) cliënteel. Het vermelden van een telefoonnummer, een mailadres of contactgegevens kan al voldoende zijn om een afspraak vast te leggen.Daarnaast kunnen bijvoorbeeld jullie Instagram-pagina of collectie van het voorjaar 2021 in een facebook-album, eventueel in combinatie met een webshop, ook voorstellen.

Via dit invulformulier  kan je je zaak aanmelden voor het platform. Naast contactgegevens kan je volgende relevante info bezorgen : een website, een webshop, mogelijkheden om producten te bestellen, werkwijze om een afspraak te maken, …Belangrijke tip: Alle info die de klant kan helpen of overtuigen om in deze periode bij jullie te kopen kan je vermelden in het tekstvak.  Gebruik daarbij zeker jullie creativiteit!

De consument zal via www.shopinhasselt.be de zaken kunnen zoeken die zich aanmelden. Uiteraard wordt dit initiatief ook via verschillende stadskanalen gepromoot. Geef het ook zelf door aan collega’s, want we hebben niet van iedereen de juiste contactgegevens. Hoe meer handelaars zich aanmelden, hoe vlotter ook andere media dit nieuws zullen opnemen. Let op, de gegevens verschijnen niet automatisch. Onze diensten zullen de gegevens controleren en publiceren. Meld jullie dus zo snel mogelijk aan!

Fijn dat jullie hieraan willen deelnemen!

We wensen jullie nog veel goede moed in deze complexe periode.

 

Stadsbestuur Hasselt

Registreer je nu

Wij verkopen online.
Wij werken op afspraak.
Hoe kan je klant een afspraak maken om te komen shoppen?
Categorie (meerdere opties mogelijk)
Categorie (meerdere opties mogelijk)

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring