Behoefteonderzoek Hasselt: meewerken aan een seniorenbeleid op maat

ma, 26/04/2021

Vandaag is één op vier Hasselaren een 65-plusser. Die toont zich actief in het vrijwilligerswerk én is over het algemeen tevreden. Dat blijkt uit het seniorenbehoefteonderzoek dat de Vrije Universiteit Brussel uitvoerde. Een lijvig dossier van meer dan 400 pagina's. Een schat aan gegevens! Het onderzoek legt enkele werkpunten bloot. Met deze werkpunten gaat het stadsbestuur aan de slag, samen met de seniorenadviesraad en andere geëngageerde Hasseltse senioren.

60*'ers
Deel deze pagina:

De komende maanden wordt het startschot gegeven tijdens verschillende  workshops. Alle Hasseltse senioren zijn welkom om hieraan deel te nemen. Uiteraard met aandacht voor de coronamaatregelen. Inschrijven kan hier online.

 

Seniorencongres: Workshops

ik wens deel te nemen aan volgende workshop*
(1=1e keuze, 5e= laatste keuze)

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

HOGEVIJF, het departement Ouderenbeleid van de Stad Hasselt, de seniorenadviesraad en de Vrije Universiteit Brussel hebben eind 2019- begin 2020 een seniorenbehoefteonderzoek uitgevoerd bij Hasseltse senioren. Nu gaan we met deze gegevens aan de slag! Wens jij mee te denken hoe we dit kunnen aanpakken? Schrijf je dan in voor één van onze workshops.

Seniorencongres Stad Hasselt

Seniorenbehoefteonderzoek Hasselt