Seniorenadviesraad

Wat

Je bent ouder dan 60 jaar en héél erg geïnteresseerd in wat het Hasseltse stadsbestuur voor senioren beslist. Stel je kandidaat voor de seniorenadviesraad! Die adviesraad is de officiële spreekbuis van alle Hasseltse senioren bij het stadsbestuur en het OCMW Hasselt. Jouw beste ideeën komen langs die weg op de agenda. Zo help je Hasselt nog aangenamer maken.

De adviesraad bestaat uit twee delen:

  • In de algemene vergadering zetelen 35 stemgerechtigde leden en een aantal raadgevende leden al dan niet verbonden aan een vereniging. Zij komen 5 keer per jaar samen.
  • Het bureau is een team van 9 geëngageerde senioren  die 10 keer per jaar frisse ideeën bespreken.

Bijeenkomsten

De bijeenkomsten 2021 gaan door op onderstaande data. Wens je graag deel te nemen? Geef een seintje via senioren@hasselt.be

18 januari: 11u-12u (verlopen)

15 maart: 11u-12u (verlopen)

10 mei: 11u-12u (verlopen)

20 september: 11u-12u (verlopen)

15 november: 11u-12u

Voor wie

Je bent ouder dan 60 jaar en geïnteresseerd in het Hasseltse seniorenbeleid.

Lid worden

Kom naar een van de vergaderingen en ontdek wat we precies doen. Is dat precies op jouw maat gesneden? Super, want Hasselt wil graag aan de slag met jouw vindingrijke ideeën. Spreek de verantwoordelijke aan.

Vergoeding

Je krijgt geen financiële vergoeding. Maar wel een zee van appreciatie en … heel veel plezierige momenten met jouw leeftijdsgenoten uit Hasselt.

Inschrijven nieuwsbrief seniorenadviesraad

Ontvang het nieuws en activiteiten van de seniorenadviesraad rechtstreeks in je mailbox.

Contact