Seniorenadviesraad

Wat

Je bent ouder dan 60 jaar en héél erg geïnteresseerd in wat het Hasseltse stadsbestuur voor senioren beslist. Stel je kandidaat voor de seniorenadviesraad! Die adviesraad is de officiële spreekbuis van alle Hasseltse senioren bij het stadsbestuur en het OCMW Hasselt. Jouw beste ideeën komen langs die weg op de agenda. Zo help je Hasselt nog aangenamer maken.

De adviesraad bestaat uit twee delen:

  • In de algemene vergadering zetelen 35 stemgerechtigde leden en een aantal raadgevende leden al dan niet verbonden aan een vereniging. Zij komen 5 keer per jaar samen.
  • Het bureau is een team van 9 geëngageerde senioren  die 10 keer per jaar frisse ideeën bespreken.

Voor wie

Je bent ouder dan 60 jaar en geïnteresseerd in het Hasseltse seniorenbeleid.

Lid worden

Kom naar een van de vergaderingen en ontdek wat we precies doen. Is dat precies op jouw maat gesneden? Super, want Hasselt wil graag aan de slag met jouw vindingrijke ideeën. Spreek de verantwoordelijke aan.

Vergoeding

Je krijgt geen financiële vergoeding. Maar wel een zee van appreciatie en … heel veel plezierige momenten met jouw leeftijdsgenoten uit Hasselt.

Inschrijven nieuwsbrief seniorenadviesraad

Ontvang het nieuws en activiteiten van de seniorenadviesraad rechtstreeks in je mailbox.

60*'ers
Van september tot eind november plannen HOGEVIJF en de Hasseltse Seniorenadviesraad (SAR) een wetenschappelijk onderzoek bij Hasseltse zestigplussers. Daarvoor zoeken we zestigplussers die in het najaar hun leeftijdsgenoten willen bevragen.

Laatste update

18 juli 2019

Contacteer webmaster

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief