Schrijf je in voor 'Dag van de Buren'

buren

 

Op vrijdag 24 mei 2019 is het 'Dag van de Buren'. Woon jij in een hechte buurt? Of wil je juist je buren ontmoeten en wat beter leren kennen? Dag van de Buren is voor iedere straat of wijk een ideaal moment om bij elkaar te komen. Doe mee met en organiseer ook een burenfeestje. Laat ook aan de stad Hasselt weten dat je meedoet. Doe dit zeker voor 6 mei via onderstaand formulier.

Na je inschrijving ontvang je een e-mail wanneer je je startpakket (affiches, 30 uitnodigingen voor de buren en fruitsap en een hapje van Oxfam Wereldwinkel Hasselt) kan afhalen. Nodig vervolgens minstens 5 buren uit, of de hele straat, dat mag natuurlijk ook. Vraag of iedereen een stoel meeneemt en een drankje of iets lekkers. Verzamel met de buren op de stoep, oprit of een pleintje... en ga gezellig samen zitten. Denk na 22 uur wel aan de slapende buren. De dienst Wijkmanagement springt bij enkele buurtfeestjes binnen om kennis te maken.

Win een leuke verrassing
1. Uit de inschrijvingen worden vijf feestjes uitgeloot, zij winnen een muziekoptreden op de dag zelf.
2. Zeg-het-met-een-bloemetje! Is er iemand in de buurt die in de bloemetjes gezet mag worden? Heeft iemand zich ingezet voor de buurt of zorg gedragen voor een buurtbewoner? Nomineer een buur bij je inschrijving en 5 verhalen worden uitgeloot. De wijkmanager en schepen komen het bloemetje tijdens het burenfeestje brengen.

Heb je nog vragen?
Bel dan naar 011 23 94 45 (Dienst Wijkmanagement) of stuur snel een mailtje naar wijkmanagement@hasselt.be.

 

Inschrijven:

Contactgegevens buur 1
Contactgegegevens (tweede buur)
:
:

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring