Ruilwinkel Het Wisselke

Wat

Spulletjes voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar
Je hebt ze een tijd heel intensief nodig, maar je kleine uk groeit er zo weer uit. Kom daarom naar ruilwinkel Het Wisselke voor kleren (kledingmaat tot 110), speelgoed, verzorgingsmateriaal, slaapspullen en vervoersmiddelen. Of voor een klein assortiment zwangerschapskleren voor toekomstige mama’s. Hier vind je precies wat je nodig hebt!

Sportmateriaal voor 0 tot 18 jarigen
Heb je thuis nog sportkledij, kledij voor jeugdbewegingen, sportmateriaal en uitrusting dat te klein is geworden of niet meer wordt gebruikt? Wij verzamelen het graag! Stad Hasselt wil inzetten op deelname aan sport en vrije tijd voor allen en tegelijkertijd goed zorg dragen voor het milieu. In 2022 bouwen we daarom aan een nieuwe ruilwinkel voor sport en vrije tijd. De naam houden we nog even geheim. Doneren kan in het Huis van het Kind Hasselt, Maastrichterstraat 96c. Wat: sportoutfits, sportschoenen, tennisrackets, hockeysticks, uitrusting en kledij voor jeugdbewegingen … voor 0 tot 18 jaar.

Het Huis van het Kind Hasselt is open op maandag, dinsdag en woensdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op donderdag en vrijdag van 9:00 uur tot 13:00 uur.

Hoe betaal je?
Niet met geld! Wel met stempels. Die krijg je in ruil voor spulletjes die je zelf binnenbrengt. Want dat is het opzet van deze ruilwinkel: ruilen. Heb je kinderspullen die te klein zijn, maar wel nog in een goede staat? Breng ze mee, dan krijgen ze een tweede leven!  Extra stempels verzamelen? Neem deel aan de activiteiten van de Opvoedingswinkel, het Peuternestje of ga langs in de Speelkaart.

Donaties

Wegens een tekort aan stockageruimte zijn we genoodzaakt om voorlopig geen donaties meer in ontvangst te nemen. 

Voor wie

Iedereen

Kostprijs

Gratis

Contact