Ruilwinkel Het Wisselke

OPEN VANAF WOENSDAG 7 OKTOBER 2020

Ruilwinkel het Wisselke heropent vanaf woensdag 7 oktober 2020 volgens de normale openingsuren: woensdag en donderdag van 13:00 uur tot 17:00 uur, zaterdag van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Coronamaatregelen:

  • maximum 3 volwassenen tegelijk binnen (1 per gezin)
  • maximum 30 minuten in de winkel
  • wie stempels in ruil wil, kan maximum 20 stuks inleveren
  • speel- en ontmoetingsruimte blijft gesloten
  • het dragen van een mondmasker is verplicht (12+)

Andere vragen?
hetwisselke@hasselt.be

Wat

Spulletjes voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar
Je hebt ze een tijd heel intensief nodig, maar je kleine uk groeit er zo weer uit. Kom daarom naar ruilwinkel Het Wisselke voor kleren (kledingmaat tot 110), speelgoed, verzorgingsmateriaal, slaapspullen en vervoersmiddelen. Of voor een klein assortiment zwangerschapskleren voor toekomstige mama’s. Hier vind je precies wat je nodig hebt!

Sportmateriaal voor 0 tot 18 jarigen
Heb je thuis nog sportkledij, kledij voor jeugdbewegingen, sportmateriaal en uitrusting dat te klein is geworden of niet meer wordt gebruikt? Wij verzamelen het graag! Stad Hasselt wil inzetten op deelname aan sport en vrije tijd voor allen en tegelijkertijd goed zorg dragen voor het milieu. In 2020 bouwen we daarom aan een nieuwe ruilwinkel voor sport en vrije tijd. De naam houden we nog even geheim. Doneren kan wel al op vrijdag 3 juli en 7 augustus van 13 tot 17 uur! Wat: sportoutfits, sportschoenen, tennisrackets, hockeysticks, uitrusting en kledij voor jeugdbewegingen … voor 0 tot 18 jaar.

Hoe betaal je?
Niet met geld! Wel met stempels. Die krijg je in ruil voor spulletjes die je zelf binnenbrengt. Want dat is het opzet van deze ruilwinkel: ruilen. Heb je kinderspullen die te klein zijn, maar wel nog in een goede staat? Breng ze mee, dan krijgen ze een tweede leven!  Extra stempels verzamelen? Neem deel aan de activiteiten van de Opvoedingswinkel, het Peuternestje of ga langs in de Speelkaart.

Voor wie

Iedereen

Kostprijs

Gratis

Contact