Reservelijsten vaccinatiecentrum


 

Ben je 65 of ouder, dan kan je je via een online formulier aanmelden voor de reservelijst van het vaccinatiecentrum. Op recente aanbeveling van het Agentschap Zorg en Gezondheid voegt Vaccinatiecentrum Herkenrode kinderbegeleiders, onthaalouders en politie toe aan een tweede reservelijst. Je aanmelden voor deze tweede lijst kan niet, dat gebeurt via je werkgever. Ben je ouder dan 18 en heb je nog geen uitnodiging voor vaccinatie ontvangen dan kan je je vanaf dinsdag 6 april via QVax online inschrijven op een elektronische reservelijst. Opgelet! de reservelijst 65+ krijgt momenteel voorrang.

Reservelijst 65+

Af en toe gebeurt het dat iemand niet komt opdagen, zich ziek meldt of de afspraak is vergeten. Om geen enkel vaccin verloren te laten gaan, werkt het vaccinatiecentrum met reservelijsten. Op recente vraag van de overheid voegt Vaccinatiecentrum Herkenrode de 65-plussers toe aan de eerste reservelijst.

Kom ik in aanmerking?
  • Je bent 65 of ouder
  • Je woont in Alken, Diepenbeek, Hasselt, Herk-de-Stad of Zonhoven 
  • Je kan snel - meestal het half uur na oproep - naar het vaccinatiecentrum komen

Aanmelden voor de reservelijst doe je via onderstaand formulier.
Indien er een plaats vrij komt, word je telefonisch gecontacteerd.

Belangrijk!

  • Dit is een reservelijst. Er is geen garantie dat je wordt opgeroepen.
  • Een registratie op de reservelijst vervangt niet de officiële uitnodiging die je van het Agentschap Zorg & Gezondheid van de Vlaamse overheid krijgt.

Meld je hier aan!

Het rijksregisternummer vind je op de achterkant van je elektronische identiteitskaart. Het nummer begint met je geboortejaar, maand en dag. Enkel de cijfers ingeven, zonder puntjes of streepjes!

Toestemming voor het gebruik van gegevens

Het bestuur is bezorgd om jouw privacy en behandelt de gegevens die we ontvangen met de nodige voorzichtigheid en conform de wetgeving. Indien je vragen hebt over de maatregelen die we nemen, kan je terecht op www.hasselt.be/vaccineren of www.laatjevaccineren.be

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Qvax

Ben je ouder dan 18 en heb je nog geen uitnodiging voor vaccinatie ontvangen dan kan je je vanaf dinsdag 6 april via QVax online inschrijven op een elektronische reservelijst. Voorlopig werken enkel de vaccinatiecentra van Deinze en Roeselare met Qvax. Indien zij Qvax positief evalueren, zullen er binnenkort meer vaccinatiecentra gebruik van kunnen maken. Tot dan blijft ons centrum nog met bovenstaande reservelijst werken. 

Qvax

Reservelijst kinderbegeleiders, onthaalouders en politie

Op recente aanbeveling van het Agentschap Zorg en Gezondheid voegt Vaccinatiecentrum Herkenrode kinderbegeleiders, onthaalouders en politie toe aan een tweede reservelijst. Je kan je hiervoor niet online registreren, je hiervoor aanmelden gebeurt via je werkgever. 

Belangrijk!  

  • Dit is een reservelijst. Er is geen garantie dat je wordt opgeroepen. 
  • De reservelijst 65+ krijgt steeds voorrang. 
  • Een registratie op de reservelijst vervangt niet de officiële uitnodiging die je van het Agentschap Zorg & Gezondheid van de Vlaamse overheid krijgt.