Wat

Doet je broodrooster het niet meer? Zitten er gaatjes in je trui? Hoogste tijd voor jouw bezoekje aan het Repair Café! Dé plek waar iedereen de andere gratis helpt om kledij, elektrische apparaten, meubels, computers en fietsen te herstellen. Ruil je kennis en handigheid voor een welgemeende smile op het gezicht van je stadsgenoten.Herstellen geeft je een kick. En het is dé oplossing om de afvalberg te verkleinen. Goed voor het milieu en je portemonnee. Tegelijk is het Repair Café ook een gedroomde plek om je buren te leren kennen.

Gereedschap aanwezig

Neem je kapotte spullen onder de arm en stap het Repair Café binnen. Gegarandeerd dat er een handige Harry of montere Mariëtte met raad en daad klaar zit. Het juiste gereedschap en het nodige herstellingsmateriaal houden zij klaar. Samen met … verse koffie. Dus ook als je zelf helemaal niets te repareren hebt, smaakt een bezoekje echt overheerlijk.

Voor wie

Hasselaren die iets willen repareren of laten herstellen .

Kostprijs

Gratis

Waar en wanneer?

Surf naar het overzicht van Repair Café's en krijg meteen een overzicht op welke dagen er een Repaircafé wordt georganiseerd in Hasselt-centrum, Runkst, Kuringen en Kermt! Loop gewoon even binnen tijdens de openingsuren.

LimbUpunten

Als je in een repair café een herstelling laat uitvoeren, kan je per herstelling je 3 LimbU verdienen- met een maximum van 10 herstellingen per jaar. Word je een vrijwilliger bij een repair café, dan word je beloond met 10 LimbU. Meer info over Limbu vind je hier

Contact