Repair Café

Repair Café

Wat

Doet je broodrooster het niet meer? Zitten er gaatjes in je trui? Hoogste tijd voor jouw bezoekje aan het Repair Café! Dé plek waar iedereen de andere gratis helpt om kledij, elektrische apparaten, meubels, computers en fietsen te herstellen. Ruil je kennis en handigheid voor een welgemeende smile op het gezicht van je stadsgenoten.

Gereedschap aanwezig

Neem je kapotte spullen onder de arm en stap het Repair Café binnen. Gegarandeerd dat er een handige Harry of montere Mariëtte met raad en daad klaar zit. Het juiste gereedschap en het nodige herstellingsmateriaal houden wij klaar. Samen met … verse koffie. Dus ook als je zelf helemaal niets te repareren hebt, smaakt een bezoekje echt overheerlijk.

Tweede leven voor leuke spullen

Herstellen geeft je een kick. En het is dé oplossing om de afvalberg te verkleinen. Daarom bieden we ook een selectie gerepareerde tweedehandskleren en -toestellen aan. Goed voor het milieu en je portemonnee. Tegelijk is het Repair Café ook een gedroomde plek om je buren te leren kennen.

500 e-portemoneepunten bij herstelling

Als je in een repair Café een herstelling laatuitvoeren, krijg je hiervoor 500 punten in je e-portemonnee.

Voor wie

Hasselaren die iets willen (helpen) repareren.

Hoe aanvragen

Loop gewoon even binnen tijdens de openingsuren.

Kostprijs

Gratis

Waar en wanneer?

Surf naar het overzicht van repaircafé's op www.uitinhasselt.be en krijg meteen een overzicht op welke dagen er een Repaircafé wordt georganiseerd in Hasselt-centrum, Runkst, Banneuxwijk en Kuringen!