Benieuwd welke jobs wij in aanbieding hebben? Ontvang ze 2x per maand rechtstreeks in je mailbox.

Redder/zwembadmedewerker

Jouw uitdagingen

Als redder/zwembadmedewerker word je ingezet voor alle functies van het zwembad: onthaal, onderhoud en badmeester-redderstaken.

Je wordt ingezet aan het onthaal van het zwembad. Je ontvangt de individuele zwemmers, groepen, clubs en scholen. Je zorgt voor een correcte toegang naar het zwembad en staat in voor het kassabeheer (verwerken van abonnementen, tickets, enz.). Daarnaast vervul je enkele administratieve taken zoals afhandelen van mails, agendabeheer, rapportage,...

Je onderhoudt samen met je collega’s de kleedruimtes, de gangen, de zwembaden en de toiletten.

Als badmeester houd je toezicht over de baders en zorg je voor de algemene veiligheid en orde aan de baden en op de ligweide. Als je nog niet over het hoger reddersbrevet beschikt, wordt verwacht dat je dit (binnen je eerste jaar behaalt.

Jouw talenten

  • Klantgericht: de klant staat steeds centraal. Zowel aan het onthaal als in het zwembad ben je steeds bereid klanten verder te helpen met hun vragen.
  • Transparant: je zorgt voor een duidelijke en open communicatie, zowel naar je collega’s als naar de klanten toe.
  • Samenwerken: je werkt graag in teamverband, je stelt je flexibel en collegiaal op.
  • Durf: je vangt klachten zelf op en lost ze op. Pas in tweede instantie roep je de hulp in van je coördinator.
  • Zelfkritisch: je bent bereid om je eigen mogelijkheden en handelen voortdurend te evalueren en waar nodig bij te sturen. Je bent bereid om je bij te scholen.
  • Doelgericht: je kan zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid op.

Selectievoorwaarden

  • Werkervaring: niet vereist.
  • Een hoger reddersbrevet is een pluspunt. Indien je hier niet over beschikt, dien je deze binnen het eerste jaar van je indiensttreding te behalen.
  • Je voldoet aan de algemene aanwervingsvoorwaarden.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met 3 december 2019.
Mail je sollicitatiebrief, cv en een kopie van je eventuele hoge reddersbrevet naar jobs@hasselt.be. We houden je op de hoogte per mail. Hou je mailbox dus in de gaten>

Solliciteer nu

Ontdek meer

Bekijk alle vacatures

Blijf op de hoogte en ontdek als eerste interessante jobaanbiedingen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang 2x per maand alle vacatures rechtstreeks in je mailbox.

Contact