Promotie van activiteiten

Wijkborden

Wildplakken is ten strengste verboden! Aanplakken op privé-eigendom zonder toelating van de eigenaar is uit den boze. Elektriciteitscabines, bushokjes, muren en straatmeubilair gebruik je dus best niet als plakpaal. In Hasselt is het plakken van affiches enkel toegelaten in de fietstunnels op de houten plakkaten.

De meeste Hasseltse wijken hebben op een centrale plaats een groot aankondigingsbord staan voor de promotie van lokale activiteiten. Plaatselijke verenigingen of initiatiefnemers mogen hier hun affiche gratis laten ophangen door de stadsdiensten. Voldoe je aan alle voorwaarden? Mail je affiche naar affiches@hasselt.be voor de 15e van de maand. 

www.uitinhasselt.be

Gratis reclame! Geef je event in op www.Uitdatabank.be. Dit is super simpel. Je vraagt een paswoord en login aan en dan kan je jouw activiteit gratis ingeven. Je evenement verschijnt dan automatisch op de website www.uitinhasselt.be en www.uitinvlaanderen.be

Magazine Uit in Hasselt

Mail de link van je event minimaal 2 maand op voorhand door aan cultuur@hasselt.be en vraag toelating om jouw evenement ook gratis in het magazine “Uit in Hasselt” te publiceren dat maandelijks verdeeld wordt onder alle Hasselaren. 

Contact