Voor het basis- en secundair onderwijs kan je niet ter plaatse inschrijven tot minstens 3 mei omwille van het coronavirus. Inschrijvingen van voor 16 maart blijven wel behouden. Opgelet! * Voor het secundair onderwijs kan je digitaal (per computer) /vanop afstand inschrijven voor 1A en 1B.  * De inschrijvingen voor de hogere leerjaren van het gewoon secundair onderwijs en de leertijd worden tot en met 17 mei 2020 opgeschort. * De vrije inschrijvingen voor de  basischolen, Provinciale Kunstschool (eerste jaar) en BuSO Kids gaan van start vanaf de tweede werkdag nà de opstart van de scholen.    

Prentenboek: De eerste schooldag van Milan

Wat

Komt de eerste schooldag van je zoon of dochter dichterbij? Spannend! Er gaat een nieuwe wereld open, en dat kan ook best een beetje akelig zijn. Het is fijn om je kindje daar wat op voor te bereiden. Daarom krijg je van ons ‘De eerste schooldag van Milan’. Dat prentenboek is dé voorbereiding op de grote dag. We wensen jullie heel veel kijkplezier. En… een leuke eerste schooldag!

Heb je nog vragen over opvoeding, bijvoorbeeld potjestraining, gezonde voeding of peuterpuberteit? Neem gerust contact op met de Opvoedingswinkel.

Voor wie

  • Je bent gedomicilieerd in Hasselt.
  • Je kindje is 2 jaar en 4 maanden.

Hoe aanvragen

Je hoeft zelf helemaal niets te doen. Net voor je kindje 2,5 jaar wordt, krijg je het prentenboek aan huis geleverd. Zo ben je klaar om de grote dag samen te bekijken en te bespreken.

Laat het boekje langer op zich wachten? Neem dan contact op met de dienst Onderwijs. Zij zorgen ervoor dat jouw exemplaar toch nog arriveert.

Ruilen

Heb je al een exemplaar van de oudere broer of zus? Kies dan voor een ander boekje in onze ruilwinkel Het Wisselke.

Kostprijs

Gratis

Contact