Enquête uitbreiding betalend parkeren in Tuinwijk tot 22 uur

Op 2 januari 2017 werd het betalend parkeren in de Tuinwijk ingevoerd, dit van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 19 uur. Sinds de invoering ontving Dienst Mobiliteit enerzijds tal van tevreden reacties van buurtbewoners en anderzijds opmerkingen over de aanhoudende parkeerdruk tijdens de avonduren. Meer specifiek na 18 uur, wanneer heel wat studenten van de avondschool in de wijk parkeren. Verschillende bewoners vinden hierdoor moeilijk een vrije parkeerplaats. In dit verband ontving de stadsdienst een petitie waarin een aanzienlijk aantal bewoners vraagt om het einduur van het betalend parkeren aan te passen naar 22 uur.

Zo’n beslissing kunnen we enkel nemen indien voldoende buurtbewoners van de Tuinwijk dit standpunt delen. Daarom willen we graag jouw mening vragen.

Via deze enquête kan u voor of tegen de uitbreiding naar 22 uur stemmen. Voor uw persoonlijk bezoek blijft u beschikken over 200 uren gratis parkeertijd per jaar. Zijn deze op, dan kunt u onbeperkt uren bijkopen aan de parkeerautomaat aan het voordelige tarief van 1 euro per tijdspakket van 5 uur.

Mogen wij u vragen voor 31 augustus 2017 te stemmen? Op basis van de resultaten zullen wij als bestuur dan een beslissing nemen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Gelieve de 11 cijfers in te geven zonder leestekens toe te voegen. (bijv. 79071406847 in plaats van 79.07.14-068-47)