Blijf op de hoogte! Ontvang de nieuwsbrief Milieu, energie & afval 1x per maand rechtstreeks in je mailbox.

Zwerfvuil opruimweekend Straat.Net 17-19 september

Wat

Straat.net is een grootschalige zwerfvuilopruimactie in samenwerking met Limburg.Net. Het opruimweekend vindt plaats van 17 tot en met 19 september 2021. Per opgeruimde kilometer (beide kanten van de straat) wordt je vereniging of school beloond met 15 euro.

Kies zelf de straten/opruimgebied die jullie wensen op te ruimen. Liefst gemeentelijke wegen (geen autostrades). Je gaat al wandelend aan de slag. Het is niet toegelaten om met auto’s, aanhangwagens en andere vervoersmiddelen op te ruimen.

Wie kan inschrijven

School, buurtcomité of Hasseltse vereniging
Wil je als individu zwerfvuil opruimen? Registreer je dan als Mooimaker.

Zwerfvuilopruimactie

Stappenplan

  1. Schrijf je vereniging of school in via het digitaal inschrijfformulier voor 1 augustus.
  2. Je krijgt een bevestiging van je inschrijving.
  3. Begin september wijzen we jou het opruimgebied definitief toe. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met ieders wensen.
  4.  De stad bezorgt jouw school/vereniging in de week van 13 september het opruimmateriaal.

Coronamaatregelen

De opruimactie kan enkel doorgaan als de coronamaatregelen het toelaten. We houden de ingeschreven verenigingen, scholen en organisaties op de hoogte van de geldende afspraken en maatregelen.

Inschrijven

Wie is de contactpersoon?
Gegevens contactpersoon
Onze actie gaat door op:

Je kan meerdere dagen aanduiden.

Materialen
Hoeveel materialen heb je graag? Opgelet, kijk eerst eens na welke materialen dat je nog hebt van vorige opruimacties en geef daarna een realistische inschatting van wat je nodig hebt. We doen ons best om zo goed mogelijk aan je vraag tegemoet te komen, maar het kan zijn dat je niet de exacte aantallen krijgt die je gewenst had)

Contact