Op kamp of weekend in Hasselt

Onze beste plekjes om te overnachten

Ben je op zoek naar een plekje in Hasselt om te verblijven in een jeugdlokaal, jeugdverblijf of kampplaats? Dan raden we deze plekken aan:

Jeugdlokalen Chirojongens Kiewit  
Volledig gelegen in het groen vind je de lokalen van Chirojongens Kiewit. Deze lokalen zijn gelegen aan Domein Kiewit met onder andere de Kinderboerderij. Naast deze prachtige ligging kan je in het lokaal gebruik maken van een volledig vernieuwde en goed uitgeruste keuken, meer dan 10 douches, een grote polyvalente zaal en een slaapzaal met 28 bedden. Het stadscentrum van Hasselt is gelegen op 5 km. Ontdek meer op hun website.
Adres: Putvennestraat 100, 3500 Hasselt (Kiewit)  
Contact: verhuur@chirokiewit.be  

 
Jeugdlokalen Chiromeisjes Kiewit  
Voor compacte maar gezellige lokalen moet je bij Chiromeisjes Kiewit zijn!  Samen met het grasveldje vormen de lokalen de ideale plaats voor een weekend. Aanwezig zijn douches, toiletten, keuken, 5 kleine lokalen en een centrale grote zaal. Zo is er plaats voor een dertigtal personen. Er is een goede busverbinding naar Hasselt stad en Bokrijk ligt op 10 minuten fietsen. Huren kan voor slechts 90 euro per nacht.  Ontdek meer op hun website.
Adres: Vijverstraat 8, 3500 Hasselt (Kiewit)  
Contact: verhuur@chiromeisjeskiewit.be


Jeugdhostel H
Jong (van geest) en op zoek naar een budgetvriendelijke slaapplek in Limburg? Hou dan zeker halt aan Hostel H! Het eerste en enige hostel van Hasselt sloeg zijn kamp strategisch op achter het station, op wandelafstand van het centrum. Het hostel biedt maar liefst 120 jongeren, scholengroepen, rolstoel-, rugzak- of budgettoeristen een plekje onder de lakens aan. Geen stoffige herbergclichés, wel comfi kamers met de H van Hip en een eigen badkamer. Onze favoriete hangplekjes: de backpackersbar en het Vredespark achter het hostel – een groene oase, met een speelzone, picknicktafels en zitheuvels. Ontdek meer
Adres: Spoorwegstraat 80, 3500 Hasselt
Contact: 011 45 50 81- hasselt@vjh.be 
 
Lastminute overnachting
Voor een last-minute overnachtingen in Hasselt, zoals een tweedaagse, raden we je aan om rechtstreeks contact op te nemen met Hasseltse jeugdverenigingen.  

Contact