Bevraging stadscommunicatie

ma, 24/08/2020

Als stad willen we onze inwoners zo goed mogelijk informeren. Om te zien of we hierin slagen en om de werking te verfijnen, houden we een uitgebreide bevraging over onze communicatie. Je kan deelnemen tot en met zondag 4 oktober.

onderzoek communicatie
Deel deze pagina:

In eerste instantie krijgen 2.000 inwoners ouder dan 18 jaar - aangeduid bij steekproef - de enquête vanaf eind augustus toegestuurd via de post. Maar ook als je geen vragenlijst ontvangt, kan je je mening geven tot zondag 4 oktober. Hoe meer Hasselaren hier de tijd voor nemen, hoe relevanter de conclusies.

De enquête bestaat uit veertigtal vragen. Naast de kennis en waardering van de stedelijke communicatiekanalen- en vrijetijdskanalen, wordt ook gepeild naar de informatiebehoeften, investeringsprioriteiten en het imago van de stad. Het invullen van de vragenlijst neemt een kwartier tijd in beslag en levert de stad een schat aan informatie op. De meting zal aan het licht brengen welke inspanningen we zeker moeten volhouden en waar we onze communicatiestrategie het best bijsturen.

Onder de deelnemers verloot de stad zeven Hasseltbonnen, van 25 tot 100 euro.

Wil je meedoen aan de communicatiemeting?

Start het onderzoek