Sportcontainer All Inclusive challenge (AIC)

wo, 01/12/2021

We dagen alle Hasseltse atleten met een beperking uit om deel te nemen aan de Sportcontainer All Inclusive Challenge op 22 maart 2022. Interesse? Schrijf je snel in!

Sportcontainer all inclusive challenge
Deel deze pagina:

Uitdaging voor alle sportclubs

60 Hasseltse atleten met een beperking nemen het tegen elkaar op in  verschillende disciplines. Plaats van afspraak: onze mobiele sportcontainer van 100 m². Je opdracht: zo snel en zo hard mogelijk knallen op elk onderdeel over het hele parcours en de beste tijd en score neerzetten. Een combinatie van cardio, kracht & precisie moet aan dag gelegd worden.

Wij dagen hierbij alle Hasseltse voorzieningen/scholen uit om maximaal 1 team van telkens 3 personen per categorie af te vaardigen. De minimum leeftijd van de  deelnemers is 17 jaar. De proeven zijn zo opgebouwd dat je team zijn of haar sporters kan indelen naargelang hun sterkte. Elke atleet moet minstens 2 proeven afleggen.

Voorbeelden van proeven :

  • Bepaalde afstand lopen
  • Gewichten verplaatsen
  • Werpnummer
  •  …

Voorafgaand aan de competitie verduidelijken we alle proeven en geven we een demonstratie.

Welke voorziening/school wint de sportcontainer AIC/All Inclusive challenge in een categorie en mag de beker in de lucht steken? Zet je voorziening/school in de kijker en schrijf je nu in! Iedereen krijgt een aandenken.

Waar en wanneer

Op donderdag 31 maart 2022 tussen 9 en 17 uur aan Sportcentrum Kiewit (Tulpinstraat 42).

Schrijf je hier in

Contactgegevens voorziening / school
Hoeveel teams wens je in te schrijven
Categorie waarin je wenst in te schrijven
Gegevens team 1
Categorie waarin je wenst in te schrijven
Gegevens team 2
De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring
Sportcontainer all inclusive challenge