Plantjesverkoop

di, 15/09/2020

Corona steekt een stokje voor de traditionele verkoop met vrijwilligers aan winkels en deur-aan-deur. Dit jaar koop je je azalea voor Kom op tegen Kanker online. Een fikse uitdaging waarbij ook jouw hulp nodig is!

Plantjesverkoop
Deel deze pagina:

Help jij mee de zorg voor mensen met kanker en hun naasten in stand houden? Surf nog t.e.m. 20 september naar plantjesweekend.be en koop een azalea (7 euro). Vervolgens haal je je plantje gratis af bij een afhaalpunt in je buurt of laat je het (tegen een kleine meerkost) leveren. Tip: vraag eerst bij collega’s, vrienden en familie wie ook een plantje wil en plaats een gezamenlijke bestelling. Zo beperk je je ecologische voetafdruk en de leverkost.

Vind je dat onze zorg naast applaus ook een bloemetje verdient? Schenk je plantje dan aan onze zorghelden. Kom op tegen Kanker verdeelt de weggeschonken plantjes aan zorgverleners in de ziekenhuizen.

Met de opbrengst van de plantjesverkoop realiseert Kom op tegen Kanker steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten en hun naasten. Die zijn broodnodig. De coronacrisis laat ons voelen hoe kwetsbaar we zijn en hoe hard we elkaar nodig hebben. Dat geldt zeker voor kankerpatiënten en hun families. De zorg voor hen mag niet achteruitgaan. Koop daarom nu een azalea via plantjesweekend.be. Want elk plantje helpt een handje.

In Hasselt kan je je plantje afhalen bij een Aveve verkooppunt én we hebben een extra afhaalpunt aan Kermeta in Kermt tijdens het weekend van 18 tot 20 september.