Oproep: Richt je etalage in in fietsthema en zet Hasselt Fietst mee op de kaart!

wo, 04/05/2022

Hasselt is dé uitvalsbasis om Fietsparadijs Limburg te verkennen en dat zetten we tijdens het Pinksterweekend, op zondag 5 en maandag 6 juni extra in de verf.

Hasselt fietst
Deel deze pagina:

Op zondag 5 juni organiseert de stad Hasselt ‘Hasselt Fietst’: een heuse fietsbelevenis met een outdoor fietsmarkt en drie smaakvolle fietsroutes voor jong en oud, recreatieve of getrainde fietsers.
5 juni is natuurlijk ook shoppingzondag. En ook daar zal de animatie helemaal in teken staan van fietsen. Bij de actie ‘Win je Kassaticket’ zullen deze editie zelfs 2 fietsen weggeven worden als hoofdprijs, 1 op de Grote Markt en 1 op Quartier Bleu.

Op 6 juni, Pinkstermaandag, is Hasselt bovendien de startplaats voor de belangrijkste profwielerwedstrijd in onze provincie: 'de Ronde van Limburg'.

Om onze stad dus zo veel mogelijk in de sfeer van de fiets te brengen, hebben we jouw hulp nodig! We vragen je daarom om de etalage of toonruimte van je winkel de komende weken in te richten met een kwinkslag naar de fiets en om zo onze bezoekers helemaal onder te dompelen in de fietssfeer.

Wil je graag een affiche van het evenement om aan je raam te hangen? Laat het ons dan weten via info.sportpromotie@hasselt.be

Meer info: www.uitinhasselt.be/hasseltfietst