Oproep concessie deelfietsen

di, 06/07/2021

Wil je een systeem voor klassieke deelfietsen of een systeem voor klassieke en elektrische deelfietsen uitrollen in Hasselt én Genk? Dan kunnen de stadsbesturen Hasselt en Genk je hiervoor een concessie geven. Interesse? Stel je kandidaat voor 1 augustus 2021.

mobit fiets
Deel deze pagina:

Oproep

Wil je een systeem voor klassieke deelfietsen of een systeem voor klassieke en elektrische deelfietsen uitrollen in Hasselt én Genk? Dan kunnen wij je hiervoor een concessie geven. Op deze manier willen we de openbare orde en veiligheid garanderen en kunnen we een overaanbod aan deelsystemen vermijden.
 

Hoe aanvragen?

Je kan een concessie aanvragen door dit aanvraagformulier in te vullen en samen met de bijkomende informatie te mailen naar mobiliteit@hasselt.be.

Voorwaarden

  • Je dient een aanvraag voor de exploitatie van klassieke deelfietsen of voor een combinatie van klassieke en elektrische deelfietsen in Hasselt en Genk in via mail. Je stuurt de formulieren door naar mobiliteit@hasselt.be.
  • Je voldoet aan de voorwaarden beschreven in de concessievoorwaarden voor de exploitatie van deelsystemen in Hasselt en Genk.