Schrijf je in voor het ontbijtoverleg rond bewegwijzering en bedrijfstotems op 15 juni

wo, 04/05/2022

Op vraag van de Hasseltse bedrijven liet stad Hasselt in 2021 een uniform bewegwijzeringsconcept voor de Hasseltse bedrijvenzones uitwerken. In het voorjaar van 2022 werd dit concept quasi volledig uitgerold. De oplossing leidt tot een kwalitatieve opwaardering van de bedrijvenzones, een betere bereikbaarheid en vindbaarheid van Hasseltse ondernemingen en een verhoging van de verkeersveiligheid -en leefbaarheid.

Bedrijfstotem
Deel deze pagina:

Om het bewegwijzeringsconcept volledig door te trekken op de bedrijvenzones werd, in opvolging van de implementatie van de algemene bewegwijzering, een groepsaankoop gelanceerd. Zo kregen lokale ondernemingen de kans om aan een voordelig tarief een bedrijventotem aan te kopen in de kleur van hun zone. Lokale ondernemers tekenden hier gretig op in en zo mocht onze implementatiepartner VVS ondertussen op meer dan 30 bestellingen rekenen.

In functie van een verdere uitrol van het concept is nu beslist om een tweede (en laatste) groepsaankoop te lanceren. Om u te informeren over deze groepsaankoop, het project stadsleverancier en andere stadsprojecten die relevant zijn voor uw onderneming organiseert de stad een ontbijtoverleg op woensdag 15 juni.

Voor wie?

Voor alle ondernemers die zich bevinden op de bedrijvenzones van Hasselt.

Wanneer?

Het ontbijtoverleg gaat door op woensdag 15 juni van 8u-10u.

Waar?

Dit zal doorgaan in de Raadzaal van ’t Scheep te Limburgplein 1, Hasselt.

 

Heb je interesse om erbij te zijn? 
Schrijf je dan zeker in! 

Privacy

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring