Nieuw marktplan voor de wekelijkse markt aan het Kolonel Dusartplein

vr, 29/04/2022

Vanaf 1 mei ziet de wekelijkse markt er dat tikkeltje anders uit! Dankzij het nieuwe marktplan vind je niet alleen je vaste kramen op hun nieuwe stek, de indeling zorgt ook voor een ruimer wandelpad voor een betere circulatie rond de kramen. Alles om je wekelijks bezoek aan de markt nog gezelliger te maken!

marktplan
Deel deze pagina:

De wekelijkse markt in Hasselt staat elke dinsdag en vrijdag op het Kolonel Dusartplein van 8u00 tot 12u30. Je vindt er een ruim aanbod voeding, textiel, bloemen en planten, en nog veel meer. Ideaal om lokaal inkopen te doen en de plaatselijke economie te ondersteunen, of om te genieten van een lekker hapje en drankje in een gezellige en gemoedelijke sfeer.

Op het plan vind je de vaste kramen, aangevuld met vrije of ‘losse’ plaatsen. Deze worden ingenomen door kramers die maar af en toe naar onze markt en verrassen je graag met hun aanbod. Bovendien is de markt erg goed bereikbaar. Je geraakt er gemakkelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Er zijn fietsenstallingen voorzien langs de markt.

Je ontdekt het nieuwe marktplan op www.hasselt.be/markten
Wil je deelnemen aan de markt? Ontdek dan alle info op de website

Terugblik: April, Maand van de markt

Maand van de Markt

Met de ingang van het nieuwe marktplan werd tegelijk ook de prijstrekking gehouden op de wekelijkse markt van het Dusartplein van de succesvolle promotiecampagne : "April, maand van de markt". Deze campagne werd gevoerd in alle Vlaamse provincies om de lokale markten eens extra in de kijker te zetten.

Het doel van deze campagne was duidelijk: de markt als gezellige ontmoetingsplek, dat leven brengt in de kernen, een positieve impuls geven!

Deelnemen aan de wedstrijd kon door producten aan te kopen op de markt. De wedstrijd was een groot succes, met veel bezoekers en tevreden winnaars! Met een mooie prijzenpot, rijkelijk gevuld met producten van de markt, hebben onze marktkramers hun producten in de spotlights kunnen zetten.