Levensloop 2022 in Hasselt

do, 12/05/2022

Op zaterdag 14 mei en zondag 15 mei is het Levensloop Hasselt. Dit jaar op een nieuwe locatie: in én rond de gebouwen van PXL aan het Kapermolenpark. Dan bewegen we 24 uur lang tegen kanker. Supporter je mee?

Levensloop 2022
Deel deze pagina:

Samen met de vele enthousiaste vrijwilligers en het comité van Levensloop zetten we onze schouders onder dit evenement om een mooi bedrag voor kankeronderzoek te verzamelen, maar vooral om onze Vechters een prachtig weekend te bezorgen.

Deze editie mogen we 39 teams ontvangen om te komen lopen, wandelen én fietsen tegen kanker en hopen we aan het einde van 24-uren loop weer een mooi bedrag te mogen verzamelen om kankeronderzoek te ondersteunen.

Levensloop en corona

Tijdens de vorige editie van Levensloop Hasselt was er nog geen sprake van corona. In 2020 en 2021 strooide corona vervolgens roet in het eten van de zesde editie en werden er virtuele acties georganiseerd om de Levensloopgedachte levend te houden. Het comité zat echter niet stil en gebruikte de coronapauze om een volledig nieuw concept op een gloednieuwe locatie uit te denken.

Tijdens dit Levensloopweekend doen we meer dan geld inzamelen alleen. We brengen, door middel van drie sleutelmomenten, samen met alle aanwezigen hulde aan kankerpatiënten (en hun omgeving). Tijdens de kaarsenceremonie is er een ingetogen moment waarbij alle dierbaren, die de strijd verloren hebben, herdacht worden. Kortom dit weekend staat in het teken van de vechters (kankerpatiënten) en hun omgeving en trachten we de noodzaak aan kankeronderzoek onder de aandacht te brengen van het grote publiek.

Info, deelnemen, steunen: www.levensloop.be/hasselt