HOGEVIJF belt je op

zo, 12/07/2020

Onze maatschappelijk werkers kunnen niet  aan huis komen, maar kunnen wel bellen om te horen hoe het met je gaat. Woon je in Hasselt en ben je ouder dan 65 jaar, dan mag ook jij van ons een vriendelijk telefoontje verwachten.

senior belt
Deel deze pagina:

De thuisdiensten van HOGEVIJF zetten zich elke dag opnieuw in voor het welzijn van alle Hasseltse senioren die thuis wonen. Ook wanneer het corona-virus onze maatschappij stil legt. Onze maatschappelijk werkers kunnen nu dan wel een tijdje niet op huisbezoek bij hen die hulp nodig hebben, maar dat betekent niet dat we gewoon afwachten tot deze crisis achter ons ligt. 

We starten met een nieuw project waarbij we elke 65plusser persoonlijk opbellen. We checken zo even of er problemen of vragen zijn waarbij we kunnen helpen.

Staat je telefoonnummer in de Witte Gids en ben je 65 plus? Dan mag ook jij van ons een vriendelijk telefoontje verwachten. Je mag natuurlijk ook nog steeds zelf contact met ons opnemen als je vragen hebt rond ouder worden in Hasselt. Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 011 30 78 79 of via mail op senioren@hasselt.be