Hasseltbon: online te koop

vr, 27/11/2020

Op zoek naar een ideaal kerstcadeau🎁? Goed nieuws, want vanaf nu kan je Hasseltbonnen online bestellen zonder je huis te verlaten. Sterker, dankzij onze speciale actie worden ze tot 31 december 2020 zelfs gratis bij je thuis geleverd via aangetekende zending.

Hasseltbon
Deel deze pagina:

Online bestellen

Met de Hasseltbon kan je in een 200-tal winkels en horecazaken betalen. Een gezellig dagje Hasselt-fun verzekerd! Bestel je geschenkbon van 5, 10, 20 of 50 euro via www.shopinhasselt.be

Koop een Hasseltbon
 

Omruilen

Er is nu een vernieuwde versie van de gekende en populaire Hasseltbon beschikbaar. Heb je nog een oude bon bij je thuis liggen? Je kan deze omruilen tot 31 december omruilen bij de dienst toerisme voor de nieuwe versie, die geldig is tot eind december 2021.

Je kan ze omruilen tot 31/12 tijdens de openingsuren bij dienst Toerisme.

 

Geschenktip

Op zoek naar een origineel presentje? Geef een portie typisch Hasseltse sfeer cadeau. Met de Hasseltbon kan je namelijk in een 200-tal winkels en horecazaken betalen.

Bekijk de deelnemende winkels op shopinhasselt.be


Administratieve vereenvoudiging

Bij deze vernieuwde Hasseltbon valt de administratieve rompslomp weg voor de deelnemende handelszaken. Vanaf nu moet een handelaar enkel de unieke QR-code op de bon inscannen en vanaf dan verloopt de hele boekhoudkundige verwerking digitaal en volgt maandelijks een automatische uitbetaling.

Doordat dit allemaal gedigitaliseerd wordt, moet de handelaar ook geen bijdrage meer betalen aan de stad bij het aanvaarden van een Hasseltbon. Die bijdrage bedroeg drie procent van de waarde van de bon. Het volledige bedrag van de Hasseltbon gaat vanaf nu dus integraal naar de ondernemer.

Deze vernieuwing is de eerste fase in de digitalisering van de Hasseltbon die kadert binnen de ambitie om van Hasselt de koploper te maken als slimme stad. In een volgende fase zal de Hasseltbon ook online aangekocht kunnen worden.  

Ben je een ondernemer en wil je graag meer weten, klik hier.