Gevraagd: Jouw mening over de aanpak van de studie naar spitsstroken tussen Hasselt en Lummen

do, 08/07/2021

Van 12 juli tot en met 14 september 2021 kan je de studie inkijken en je mening, vragen of bedenkingen meegeven.

aan het woord
Deel deze pagina:

In september 2020 werd op de E313 tussen Lummen en Beringen in beide richtingen een nieuwe spitsstrook in gebruik genomen, de eerste in Limburg. Nu komt er ook een studie naar de realisatie van een soortgelijke dynamische spitsstrook op de E313 tussen Lummen en Hasselt-Oost. De studie die de milieueffecten in kaart brengt, is opgestart en loopt tot het voorjaar van 2022. Lees meer op de website van Wegen en Verkeer

Van 12 juli 2021 tot en met 14 september 2021 kan je zelf de aanmelding voor deze studie inkijken en je mening, vragen of bedenkingen meegeven over wat er allemaal precies onderzocht zal worden en hoe dit zal gebeuren. Je kan het dossier raadplegen via onderstaande linken of langskomen op het stadhuis en gebruikmaken van één van onze computers om de documenten te raadplegen.


Inspraakreacties kunnen binnen de termijn van de terinzagelegging rechtstreeks overgemaakt worden aan het Team Mer op onderstaand adres met vermelding van “PR3396 Aanmelding Project-MER voor de realisatie van spitsstroken op de E313 tussen de verkeerswisselaar van Lummen en complex 29 Hasselt in beide richtingen” :

Vlaamse overheid – Departement Omgeving
Team Mer
Graaf de Ferrarisgebouw
Koning Albert II-laan 20, bus 8
1000 Brussel
mer@vlaanderen.be