Digitale hulp voor je Covid Safe Ticket

wo, 10/11/2021

Omdat veel Hasselaren problemen ondervinden om hun Covid Safet Ticket of ‘coronapas’ te downloaden, schieten we hen graag ter hulp. Je kan in stadhuis 't Scheep terecht voor digitale ondersteuning op dinsdag en donderdag.

Digitale dinsdag
Deel deze pagina:

De ‘Covid Safe App’ is de meest handige en duurzame optie om je (vaccinatie)status aan te tonen. Je hebt je smartphone altijd bij de hand en updates in je status gebeuren automatisch. Alle info vind je op de website covidsafe.be.

De samenleving wordt alsmaar digitaler. Dat is een goede zaak, maar we moeten zorgen dat niemand achterblijft. Daarom houdt een team van stadsmedewerkers, studenten en vrijwilligers sinds 15 november zitdagen. Zij helpen je in een één-op-ééncontact met het verkrijgen van je ‘coronapas’. Op dit ogenblik kan je terecht in stadhuis 't Scheep op de zogenaamde 'digitale dinsdag en donderdag. Je kan een tijdsslot van 20 minuten reserveren. Die tijd is nodig om één ‘coronapas’ in orde te maken. Een afspraak inboeken kan via onderstaande knop. Lukt dit niet? Dan kan je ook een afspraak maken via 011 23 90 00.

Ik maak een afspraak

 

Vergeet je pincode niet

Voor de installatie van de app is het cruciaal is dat je je eID met pincode (om te kunnen inloggen) of een bankkaartlezer én je bankkaart meebrengt. Anders kunnen we je jammer genoeg niet digitaal voorthelpen.

Heb je geen smartphone ter beschikking? Dan zorgen we voor een afdruk op papier van je Covid Safe Ticket. Opgelet ook hier hebben we de je eID met pincode of een andere digitale sleutel nodig.

Wist je dat je ook zelf via de Vlaamse Infolijn (078 78 78 50) je CST kan aanvragen? Dan wordt het per post bezorgd.