Corda Campus lanceert ambitieus Masterplan 2.0

wo, 04/05/2022

Met 250 bedrijven en 5000 mensen is Corda Campus nu reeds één van de grootste bedrijvencampussen van Europa. De campus is uitgegroeid tot het vlaggenschip van de nieuwe economische dynamiek die Limburg vandaag aan de dag legt. Met het recent aangekondigde Masterplan 2.0 zal Corda Campus haar rol als toonaangevende technologie en innovatiecampus binnen Europa consolideren en verder uitbouwen.

Corda Campus 2.0
Deel deze pagina:

Door de uitbreiding van de campus met 9 hectare zullen ruim 2500 nieuwe talenten de kans krijgen aan de slag te gaan op de werkvloer van de toekomst. Het volledige masterplan vraagt een geraamde investering van 150 miljoen euro en zal opgeleverd worden tegen 2030.

Het Masterplan 2.0 vertrekt van het Corda-DNA: innovatie, rendement, beleving en multifunctionaliteit. De doelstelling van het plan is het aantrekken en behouden van talent door in te zetten op thema’s en elementen die het aantrekkelijk maken voor jong en oud om aan de slag te gaan op de campus.
Ter ondersteuning van het bedrijfsleven wordt er, behalve nieuwe kantoorruimtes, ook een zeer gevarieerd aanbod aan activiteiten en diensten gecreëerd zoals B2B showrooms, box-in-box cleanrooms, een datacenter,… Een van de highlights van het Masterplan 2.0 is de ontwikkeling van de Corda Arena die zich in het hart van de campus zal bevinden. Deze eyecatcher met een afmeting van ca. 10.000m² zal de campus internationaal op de kaart zetten met als hoofddoel om zakelijke events en congressen aan te trekken.

Benieuwd naar meer? Neem dan zeker eens een kijkje op www.cordacampus.com
Het volledig plan kan je ontdekken in de brochure.