Met de bus

Vlot met de bus naar Hasselt

Pakjes scoren voor je familie en vrienden? Of samen met hen een gezellige tijd doorbrengen. In Hasselt moet je zijn de komende weken! Het centrum is vlot bereikbaar met de bus. Tijdens de koopweekends reis je voor 0,15 euro met alle lijnbussen op grondgebied Hasselt. De Centrum- en Boulevardpendel rijden gratis. De leukste weg naar je cadeaus? Die vind je op www.vlotnaarhasselt.be.

Wat

Reis snel en comfortabel door Hasselt met… de bus. Ontdek op www.delijn.be alle details over:

Wie rijdt gratis met de bus?

  • Kinderen tot 6 jaar
  • Hasselaren tussen 6 en 19 jaar, die hun gratis Buzzy Pazz tonen.

Waar koop je een lijnkaart?

Koop je voordelige lijnkaart in één van de voorverkooppunten. Of betaal je rit aan de chauffeur, tegen een tarief dat iets hoger is.

Voordelige 10 rittenkaart

Neem je binnen Groot-Hasselt maar af en toe de bus? Kies dan voor de Hasseltpas. Dat is een voordelige tienrittenkaart voor 10 euro – te koop in de voorverkooppunten en het stadhuis(snelloket), maar niet bij de buschauffeur. Je betaalt dan maar 1 euro per rit binnen Groot-Hasselt, hoe lang dat traject ook is. Het is zelfs nog interessanter: activeer je een rit van jouw Hasseltpas, dan mag je 60 minuten de bus gebruiken voor verplaatsingen binnen de stadsgrenzen. Stap je zonder Hasseltpas op de bus? Dan geldt het normale tarief, dat een stuk duurder is.

Gratis abonnement: Buzzy Pazz

Ben je tussen 6 en 20 jaar, met een domicilie in Hasselt? Dan doet de Stad Hasselt je een Buzzy Pazz cadeau. Goed voor een jaar lang gratis reizen met bussen en trams van De Lijn in heel Vlaanderen! Vraag je gratis busabonnement aan via www.hasselt.be/buzzypazz

Contact