Maak van je straat een kerstbuurt

Maak van je straat een kerstbuurt

Wat

De organisatie PR8 (lees pracht) organiseert in samenwerking met onze Groendienst jaarlijks de actie 'Kerstbuurten'. Dan gaan ze op zoek naar de mooist versierde straat in Hasselt. Maar liefst 1.700 kerstbomen worden gratis verdeeld onder de deelnemende straten. De buren slaan de handen in elkaar, zorgen zelf voor een creatieve versiering en gaan resoluut voor de titel van 'De mooiste kerstbuurt van Hasselt'. De uiteindelijke winnaar krijgt een buurtfeest cadeau. Ook het publiek mag elk jaar een favoriet kiezen. Dit gebeurt tijdens een sfeervolle rondrit op woensdag 27 december 2017 met 3 gratis bussen.

Voor wie

iedereen is welkom.

Inschrijven mooiste kerstbuurt

Wil je jouw straat eind december letterlijk en figuurlijk laten schitteren? Maak je buren dan alvast warm om zich samen met jou kandidaat te stellen. Inschrijven voor deze populaire wedstrijd doe je immers voor 31 oktober! Bel naar 011 23 93 88 of mail naar pr8@hasselt.be. De bewoners van de deelnemende straten worden nog uitgenodigd voor een infovergadering.

Inschrijven busrit

Reserveer jouw gratis plaatsje in één van onze bussen die langs de 10 deelnemende mooiste kerstbuurten rijden. Er vertrekken 3 bussen op dinsdag 27 december: twee om 18 uur en een om 19 uur. Een rondrit duurt zo’n 3 uur en vertrekt van op de parking van de centrale Uitvoeringsdiensten (Hellebeemden 20). Wil je een zitje – en stemrecht- bemachtigen? Schrijf je dan via dit webformulier (nog niet beschikbaar) voor woensdag 21 december. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

Kostprijs

Gratis