Maak van je straat een bloemenbuurt

Wat

Een straat vol bloemen: dat is toch super, niet? Het stadsbestuur zet voluit in op kleurrijk groen. Volg het voorbeeld van verschillende straten en maak samen met je buren – en met hulp van de  Groendienst en PR8 (lees ‘pracht’) -  van je straat een echte bloemenbuurt.

De groendienst levert bloembakken en plantenschalen met aarde. In ruil hiervoor zorg je samen met je buren voor aankoop van de bloemen, het onderhoud en watergeven.

Goed idee? Verzamel een aantal groene vingers en vraag meteen jouw bloemenstraat aan. Zo ga je een op-en-top geurige zomer tegemoet.

Voor wie

Hasselaren

Voorwaarden

Verzamel voldoende buren om samen jouw bloemenbuurt te onderhouden.

Kostprijs

Gratis

Hoe aanvragen

Bestel jouw bloemenbuurt door het online formulier in te vullen. PR8 volgt je aanvraag verder op en houdt je verder op de hoogte.

Vul hier je gegevens in:

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Contact