Voor een bezoekje aan Domein Kiewit moet je niet reserveren of een afspraak boeken. Het bos, speelplekken en wandelroutes zijn voldoende ruim zodat alles veilig kan verlopen. Taverne Koe-Vert en de openbare toiletten zijn geopend. We wensen je een fijn bezoek. Welkom!

Kinderboerderij op Domein Kiewit

Beestig plezant

Wie aan Domein Kiewit denkt, denkt zeker aan de kinderboerderij. Het is een échte belevenis voor je kinderen. In de vijver zwemmen eenden en ganzen. In en aan de stallen lopen geiten, konijnen, cavia's en kippen. Op de weiden grazen paarden, ezels en Gallowayrunderen. Boven de tuinen fladderen vlinders, bijen en insecten. En in de modderpoel … rollen onze varkens.

Het Domein Kiewit ligt op tien minuutjes rijden van het Hasseltse stadscentrum en is vlot bereikbaar met de fiets of auto. Je hebt er 130 hectare natuurpracht binnen handbereik. Boerderijdieren leren kennen, buiten spelen, wandelen en fietsen of … gewoon lekker ontspannen. Kom je voluit amuseren met heel je gezin!

Ontdek alle dieren en hun eigen plekje op het grondplan

Kostprijs

Gratis

Kan je nieuwe dieren brengen?

Vakantie! Dat betekent ook voor ons dat we vaak de vraag krijgen 'of er dieren gebracht kunnen worden'. Vaak omdat ze op zoek zijn naar een plek waar ze goed verzorgd zullen worden. Om onze dieren te beschermen tegen ziektes en krappe stallen is het helaas niet mogelijk om extra dieren aan te nemen. We hopen dat je hier als dierenvriend begrip voor hebt.

Contact