Kantoorruimte Kezeremme te huur

Het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling is op zoek naar een huurder voor de stijlvol gerenoveerde kantoren op de 1ste verdieping van ‘DE KEZEREMME’ gelegen op Limburgplein 3, 3500 Hasselt.
Het Autonoom Gemeentebedrijf Stadsontwikkeling is op zoek naar een huurder voor de stijlvol gerenoveerde kantoren op de 1ste verdieping van ‘DE KEZEREMME’ gelegen op Limburgplein 3, 3500 Hasselt.
kezeremme

De te verhuren ruimte omvat 18 lokalen met variabele afmetingen, toiletten, een wachtruimte en een gang. De totale oppervlakte van de verdieping is ca. 500 m². De omschreven oppervlakte wordt enkel in zijn geheel verhuurd. Na overleg kunnen ook een aantal ondergrondse parkeerplaatsen (onder Limburgplein) worden opgenomen in de huurovereenkomst en dit tegen de vastgelegde prijs van € 99 (ex BTW) per staanplaats per maand.
Het pand is te bezichtigen na afspraak op agb@hasselt.be of op 0477/477.000.

Hasselts erfgoed

Het gebouw is een stijlvol gerenoveerd beschermd monument. De kandidaat-huurder dient er zich bewust van te zijn dat er respectvol moet omgegaan worden met dit stukje Hasselts erfgoed. Het AGB is een onderdeel van de Groep Hasselt en houdt zichzelf het recht voor om kandidaat-huurders te weren die activiteiten ontwikkelen die niet combineerbaar zijn met haar missie en waarden.

Interesse?

Het AGB vraagt kandidaat-huurders om een bod over te maken. Biedingen kunnen uitsluitend ingediend worden per aangetekend schrijven op volgend adres:
AGB Stadsontwikkeling Hasselt, Limburgplein 1, 3500 Hasselt.
Einddatum voor biedingen is 5 juli 2019. Biedingen omvatten enkel de huurprijs voor de 1ste verdieping, niet voor de parkeerplaatsen.

Meer info

Heb je nog vragen? Mail dan naar agb@hasselt.be. De opening van de inschrijvingen zal doorgaan in ’t Scheep op maandag 8 juli 2019 om 11u00 in lokaal S3.01 van ’t Scheep, Stadskantoor, Limburgplein 1, 3500 Hasselt.

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief