Titel

Jobstudent

Jobstudent

Stad Hasselt - jobstudent/ monitor sportkampen of sportcursussen

Op zoek naar een toffe vakantiejob? Ben je ouder dan 18, heb je een opleiding lichamelijke opvoeding, onderwijzer of kleuterleider gehad? Of heb je ervaring als jeugdtrainer of als leider van een jeugdbeweging? Stel je dan kandidaat als monitor voor één van de sportkampen van onze dienst Sport. In totaal vinden er deze zomer een 200-tal sportkampen plaats in Hasselt. Mail een motivatie en je persoonlijke gegevens naar Inge.proesmans@hasselt.be of bel even naar 011 23 94 50.

OCMW Hasselt - jobstudent

Het OCMW is op zoek naar jobstudenten in de woonzorgcentra voor verpleging, zorg of schoonmaak. In het OCMW gebouw voor administratie of maaltijd aan huis. Dit in de vakantieperiode en voor weekendwerk in de verpleegdiensten. Interesse? Voor de weekends: mail je inschrijvingsformulier naar zorgteam@flexpoint.be of fax naar 011 85 93 01. De volledige adminstratie wordt opgevolgd door Eveline Gust en Ina Brugmans van Flexpoint. Voor inlichtingen bel je naar 0490 58 25 24. Voor de periode juli-augustus-september 2017: vul het inschrijvingsformulier in en mail naar vacature@ocmwhasselt.be.

Stad Hasselt - jobstudent redder stedelijk zwembad

Ben je student, 18+, op zoek naar een leuke bijverdienste en daarbij nog eens in het bezit van een hoger reddersbrevet? Wij zijn op zoek naar redders die aan de slag willen in het gloednieuwe zwembad. Ben je geïnteresseerd en beschikbaar vanaf 1 mei? Laat het ons weten voor 8 maart 2017 via mail aan loopbaan@hasselt.be