Integratieraad

Wat

Slim, comfortabel en gemakkelijk samenleven met mensen van diverse origine vraagt pientere ideeën. Die krijgt de stad van vertegenwoordigers van de integratieraad bestaande uit etnisch-culturele verenigingen, ervaringsdeskundigen en geïnteresseerde Hasselaren. Deze raad bouwt bruggen tussen alle inwoners van Hasselt en is de officiële spreekbuis bij het stadsbestuur voor advies over specifieke dossiers en algemene projecten.  Meer weten? Ontdek het in de visietekst integratieraad.

Voor wie

Ben je lid van een etnisch-culturele vereniging of gewoon geëngageerd om een succes te maken van de multiculturele samenleving? Voel je meer dan welkom!

Lid worden

Neem contact op met dienst Gelijke Kansen en je krijgt gebruiksklare antwoorden op al je vragen. Overtuigd? Dan verwelkomen we je graag als geëngageerd lid van de adviesraad. Alvast bedankt om ‘wonen in Hasselt’ nog aangenamer en rijker te maken.

Vergoeding

Je ideeën zijn van goudwaarde. Daarvoor ontvang je alle lof en dank, maar geen financiële vergoeding.

Werking

De dienst Gelijke kansen liet een filmpje maken om iedereen te informeren over de werking en het gelijkekansenbeleid van Stad Hasselt.

Je kan het filmpje bekijken via onze facebookpagina: facebook.com/gelijkekansenhasselt

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van onze acties, activiteiten en zoveel meer? Schrijf je zeker in op de nieuwsbrieven van de dienst Gelijke kansen.

Contact