Titel

Huldiging huwelijksjubilea

Huldiging huwelijksjubilea

Wat

Ben je 50, 60, 65, 70 of 75 jaar gehuwd? Tijd voor een spetterend feest – precies zoals jij dat wilt. De stad geeft je de keuze uit:

  • een ontvangst op het Stadhuis waar je een receptie krijgt aangeboden
  • een schepen die je op het gelegenheidsadres, op maximaal 10 kilometer buiten Hasselt, een bezoek brengt tijdens een door jezelf georganiseerde receptie of feest
  • een schepen die je thuis opzoekt

Memorabel cadeau
Voor elk jubileum is er, afhankelijk van je aantal huwelijksjaren, een specifiek geschenk: bloemen, een cadeaucheque of zelfs een attentie van het Koninklijk Paleis! Hou je het liever bescheiden? Dan laten we je graag een bloemetje door jullie plaatselijke bloemist bezorgen.

Voor wie

Hasseltse koppels die 50, 60, 65, 70 of 75 jaar gehuwd zijn.

Hoe aanvragen

Twee maanden voor je huwelijksverjaardag krijg je een felicitatiebrief in de bus mét een vrijblijvende uitnodiging voor een viering. Vervolledig het invulformulier met jouw gegevens en bezorg dat vóór de tiende van de volgende maand aan de dienst Cultuur.

Onvoorziene omstandigheden?
Bij ziekte of onvoorziene omstandigheden bespreken we het juiste feestalternatief met je familie. Bloemen op je huwelijksverjaardag bijvoorbeeld of een latere datum voor de viering (op het stadhuis). Wat je ook kiest, we wensen je nog heel veel huwelijksgeluk.

Benodigdheden

Het huwelijksboekje en een korte levensschets.

Kostprijs

Gratis

Waar

Oud Stadhuis
Groenplein 1
3500 Hasselt