Woonzorgcentrum

Wat

Zoveel mogelijk zelfstandig wonen met aangepaste ondersteuning: dát is het succes van je nieuwe thuis in onze woonzorgcentra. In Campus Banneux zijn er 120 woongelegenheden en in Campus Stadspark 150 kamers. Je krijgt er een comfortabele kamer. Maar nog veel belangrijker, ook de ultieme kans voor leuke babbels met je medebewoners in de snoezelruimte, cafetaria, zithoeken, kine- en ergolokalen, kapsalon en pedicurekamer. Je enthousiaste ploeg medewerkers garandeert elke dag een lach op je gezicht. Hartelijk welkom.

Maak van je kamer een nieuwe thuis
Je individuele kamer mag je gedeeltelijk inrichten met eigen meubels. Zo hou je de leukste herinneringen heel dichtbij. Wij voorzien een hoog-laagbed (dat je dus zelf kunt verstellen), toilet met lavabo en kastenwand.

Activiteiten en uitstappen
Geheugentrainingen, uitstappen, wandelingen en petanquen: we voorzien activiteiten die precies aansluiten op jouw verwachtingen. Deel je interesse met je medebewoners en geniet van de goed gevulde dagen. Komt je familie op bezoek? Trakteer ze ’s namiddags in de cafetaria op een lekkernij.

Kapsalon en pedicure
Laat je verwennen door de zelfstandige haarstyliste in het kapsalon van het woonzorgcentrum. Of ga langs bij de zelfstandige pedicures in ons verzorgingssalon. Dat is supersimpel: maak een afspraak aan het onthaal. En daarna… lekker genieten.

Ergotherapie en kinesitherapie
Wij bieden:

  • fysische revalidatie om je lichaamsbewegingen vlot en soepel te houden;
  • training om bewegingen (opnieuw) aan te leren die zelf wassen, aankleden, eten en verplaatsen vergemakkelijken;
  • geheugenoefeningen;
  • psychomotorische oefeningen op schrijven, lezen en tellen;
  • oefeningen om het oriënteringsvermogen in tijd, ruimte en personen te behouden of te verbeteren.

Op doktersvoorschrift kun je ook naar de kinesist voor therapie en massage om je mobiliteit en bewegingsmogelijkheden te verbeteren.

Voor wie

  • Je bent ouder dan 65 jaar.
  • Je hebt een B, C, Cd, of D-profiel op de katzschaal op vlak van zorgbehoevendheid.
  • Je hebt al zes maanden een domicilie in Hasselt, of je hebt er 5 jaar gewoond of je hebt een aantoonbare bloed- of aanverwantschap (tot en met de derde graad) met de Stad Hasselt.

Hoe inschrijven

Bel naar HOGEVIJF, dan noteren we je naam op de wachtlijst. Samen met onze seniorenconsulent bereiden we je verblijf voor. Als jouw plaatsje klaar is, krijg je meteen een uitnodiging. We kijken ernaar uit om je de best denkbare service te bieden.

Klachten, compliment of inspraak

Interactie is voor ons van goudwaarde. Neem contact op: we zitten klaar met gebruiksklare antwoorden of een luisterend oor voor eventuele klachten en … complimentjes.

Contact