Infoavond ‘Gokken op sportwedstrijden’

di, 11/05/2021

Na een jaar langer uitkijken, komt het EK Voetbal 2021 - oorspronkelijk 2020 - eindelijk in zicht. Deze periode maakt het verleidelijk om te starten of opnieuw te beginnen met geld in te zetten op sportweddenschappen. Via een infoavond 'Gokken op sportwedstrijden' willen we ervoor zorgen dat het gokken nooit uit de hand loopt en dat er zich geen problematiek ontwikkelt.


 

Arne Nilis
Deel deze pagina:

Jongeren en jongvolwassenen zijn gevoelig voor deze kansspelen. En al helemaal als ze aangesloten zijn bij een sportclub. Wist je dat leden van een sportclub vijf keer vaker spelen op sportwedstrijden en tien keer vaker op een risicovolle manier gokken?
Het is belangrijk dat gokken plezant blijft en niet de bovenhand krijgt. En hierbij kunnen ook club- en bestuursleden van sportverenigingen een rol spelen. Wil jij als club- of bestuurslid graag meer weten? Zit jij als ouder met vragen? Of maak jij je zorgen over je eigen gokgedrag? We nodigen je graag uit op de gratis online infoavond 'Gokken op sportweddenschappen'  op woensdag 26 mei 2021 van 19u30 tot 21u30 uur.

Programma

Deze infoavond wordt gepresenteerd door David Fraters en Hanne Franssens, preventiewerkers van zorGGroep Zin (voorheen CAD Limburg). Ervaringsdeskundige Arne Nilis, zoon van voetbalicoon Luc, komt spreken.


- Voorstelling aanbod van zorGGroep Zin (voorheen CAD Limburg)
- Getuigenis door Arne Nilis (ervaringsdeskundige gokken)
- Hoe ontstaat een verslaving en welke factoren spelen hier een rol in?
- Welke rol kan je als sportvereniging opnemen?

Inschrijven

Geslacht

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring