Heb je nog bordeaux zakken en Blauwe PMDzakken met zwart treklint? Opgelet, die mag je nog blijven vullen en buitenzetten voor ophaling tot en met 31 december 2021. Ruil je oude zakken in.

GFT (groente-, fruit- en tuinafval)

Wanneer

Limburg.net maakt je groene container om de veertien dagen aan huis leeg. Op welke data vind je terug op je afvalkalender.

Hoe

  • Heb je alles – volgens de sorteerregels – in de groene GFT container gestopt? Dan neemt de vuilniswagen die in jouw straat passeert, het mee. 
  • Zet je groene container goed zichtbaar buiten vanaf 18 uur de avond voordien en ten laatste om 6 uur ’s morgens op de dag van de ophaling. Zet je groene container dezelfde dag terug binnen.

Voor wie

Hasselaren

GFT- container (groene container) kwijt of stuk?

Gaat je groene container stuk bij het ledigen of werd hij gestolen en vernield, dan krijg je gratis een nieuwe groene bak. Meld dit dan zeker aan Limburg.net via de website of het gratis nummer 0800 90 720. Er zal dan een interventie worden ingepland voor een herstelling, omwisseling of nieuwe plaatsing van de container. Opgelet! Afhalen en omwisselen is dus vanaf 1 oktober 2021 niet meer mogelijk  bij onze technische uitvoeringsdiensten op Hellebeemden.

Kostprijs

De vergoeding voor de ophaling is verrekend in je huisvuilbelasting. Bijgevolg heeft elk gezin slechts recht op 1 container.

Contact