Geboortebos

geboortebos

Wanneer

zondag 14 november 2021

Kies je tijdslot

Voor wie

Elk pasgeboren kindje krijgt in Hasselt een eigen boom! Het gaat om alle kindjes die bij geboorte zijn ingeschreven in het bevolkingsregister van Hasselt vanaf 01/09/2020 tot 31/08/2021.
 

Waar

Omdat er aan het Geboortebos in Kuringen (Prinsenhof) geen plaats meer is, zijn we een tweede geboortebos gestart in Tuilt (Wijngaertsveld), Roverstraat z/n, 3510 Hasselt.

Waar kan je parkeren?

  • Je kan parkeren nabij de voormalige stadsmagazijnen op de hoek Rijkelstraat-Roverstraat.Vanaf de parking kan je te voet naar het bos.
  • Minder mobiele deelnemers mogen parkeren in de Henri Eyckmansstraat
  • De Roverstraat, Lammerweg, Henri Eyckmansstraat, Annie M.G. Schmidtstraat en het Sint-Jozefsplein (ter hoogte van de kerk) sluiten we af voor doorgaand verkeer. Ook voeren we er een parkeerverbod in. Enkel bewoners van deze straten en hun bezoekers krijgen toegang met de wagen op vertoon van een doorgangsbewijs.
  • Verschillende controleposten zorgen voor de handhaving van bovenstaande maatregelen

Inschrijven

Je kan online inschrijven

Jouw gegevens
Geboortebos
Geslacht

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Contact