Lezing met ontbijt

do, 26/08/2021

Enter de ‘donuteconomie’! Een vernieuwend model, bedacht door Kate Raworth, waarin onze economische activiteiten groeien binnen de grenzen van ecologie en sociale rechtvaardigheid. Het model inspireerde reeds miljoenen mensen, van burgers tot ondernemers tot politici. Nu is het aan jou! Kom op zaterdag 18 september luisteren naar prof. dr. Tom Kuppens die je er alles over vertelt. Deelname en ontbijt zijn gratis. Interesse? schrijf je snel in 

donut
Deel deze pagina:

Hoe een simpele donut de wereld verandert

Hoera, de economie groeit weer! Onze koopkracht stijgt waardoor we weer volop kunnen shoppen en consumeren.Maar het idee van grenzeloze economische groei die ongewenste gevolgen met zich mee brengt zoals milieuvervuiling, uitbuiting van mensen, uitputten van grondstoffen, extreme armoede… is dat nog wel van deze tijd? Kan het ook anders, en hoe dan wel? Enter de ‘donuteconomie’! Een vernieuwend model, bedacht door Kate Raworth, waarin onze economische activiteiten groeien binnen de grenzen van ecologie en sociale rechtvaardigheid. Het model inspireerde reeds miljoenen mensen, van burgers tot ondernemers tot politici. Nu is het aan jou! Kom op zaterdag 18 september luisteren naar prof. dr. Tom Kuppens die je er alles over vertelt.

Kortom, een ochtend om op te laden in de mooie natuur van Domein Kiewit. Als kers op de donut bieden we je een lekker en lokaal ontbijt van Koevert aan.

Ontvangst (met ontbijt): vanaf 9u
Lezing start stipt om 9u30
Locatie: Domein Kiewit (ambertuin, onder grote tent)
Deelname en ontbijt gratis. Inschrijven verplicht

De inschrijvingen werden op 16/09 afgesloten.