Deelname Autoloze zondag

Markeer zondag 15 september 2019 in je agenda. De kleine ring, het centrum en de Bampslaan worden dan omgetoverd tot een autovrij paradijs. Er geldt ook een bovengronds parkeerverbod in de binnenstad. Fietsers, wandelaars, sporters en spelende kinderen krijgen er vrij spel tussen 13 en 17 uur. Al die vrijgekomen ruimte biedt eindeloos veel mogelijkheden voor horeca, handelaars, verenigingen en bewoners. Sport, dans, spel, muziek, optredens, infostands, workshops, kunst … alles kan.

Interesse? Bezorg ons je voorstel voor 26 juli. Wij bekijken alle voorstellen en laten je uiterlijk op 30 juli weten of jij jouw favoriete plekje kan inpalmen tijdens Autoloze Zondag 15 september.

 

Schrijf je nu in:

 

Contactgegevens aanvrager
Contactgegevens

Wie organiseert deze activiteit(en)? Vul de naam van je organisatie en gegevens contactpersoon in.

Activiteit
Activiteit

Denk er dan zeker aan om je aanvraag in te dienen bij SABAM en Billijke Vergoeding! We staan geen afwijkingen toe op de geluidsnormen die gelden voor elektronisch versterkte muziek. Het maximale geluidsniveau is 85 dB(A).

Locatie
Locatie
Promotie
Promotie
Als je meer dan 5 affiches vraagt, moet je ze zelf ophalen in het stadhuis (Limburgplein 1, 3500 Hasselt)

De stad Hasselt zal de gegevens die ze van jou ontvangt enkel en alleen gebruiken in het kader van deze aanvraag en geeft ze alleen door aan derden als dat nodig is voor de afhandeling van je vraag. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer informatie over hoe de stad omgaat met je persoonsgegevens kan je terugvinden in de privacyverklaring

Niets missen van Hasselt? Ontvang het laatste nieuws rechtstreeks in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief