Titel

Zorg en OCMW

stadstram
Dienst Preventie trakteert alle Hasselaren ouder dan 65 jaar op een infosessie inbraakbeveiliging op vrijdag 28 oktober. We starten met een ritje in de stadstram naar de pop-upzaak Spijshuis Schoofs aan het station. Hier krijg je tips van experts en geniet je van koffie en taart.
kerstbuurt
Ook dit jaar gaat Stad Hasselt op zoek naar de mooist versierde Hasseltse kerstbuurt. Wil jij met je straat deelnemen? Schrijf je dan voor 31 oktober 2016 in. De winnende straat wordt beloond met een gezellig straatfeest.
senioren
Kom op donderdag 17 november vanaf 13.30 uur voor een ontspannende namiddag naar het Cultuurcentrum CCHA. De Ouderenweek wordt dan ingezet met een heus feest. Kom je ook?
kindertheater
Zoek je nog een leuke activiteit voor kinderen vanaf 4 jaar? Dan kan je op maandag 30 oktober, gratis naar ons kindertheater in de Banneuxwijk! Reserveer nu alvast een plaatsje!
OCMW Hasselt
Vrijwilligers maken ouder worden een stukje warmer en gelukkiger. Ben je regelmatig een paar uurtjes vrij en spreekt vrijwilligerswerk jou aan? Kom dan naar één van onze infomomenten, bel of mail om je kandidaat te stellen.
Onthaalouder in Hasselt
Om ervoor te zorgen dat er genoeg opvangplekken voor kinderen beschikbaar zijn, investeert het stadsbestuur extra in onthaalouders. Via een nieuw subsidiereglement wil het voor 200 extra plaatsen zorgen bij Hasseltse onthaalouders.

Contacteer webmaster

Inschrijven nieuwsbrief OCMW

e-mail: