Titel

Verkeer

Nieuws
Street Art Vaartstraat
Gratis parkeren dicht bij onze binnenstad? Dat kan nu ook op de nieuwe ‘parking Mouttoren’ aan de Kanaalkom. Het parkeerterrein biedt plaats aan 200 wagens en kan je bereiken via de Vaartstraat.
veegwagen, veegplan
Tot eind oktober krijgen alle stoepen en straten tussen de kleine en grote ring een grote schoonmaakbeurt. Opgelet met je auto die dag, want dan geldt er een parkeerverbod.
postbuzz
Weet jij altijd wat er bij jou in de straat gebeurt? Surf naar www.postbuzz.be en geef je postadres in op de site. Meteen krijg je alle nuttige informatie over jouw buurt. Ook jij kan er gratis berichten voor je buren plaatsen. Ga zeker eens kijken.
auto parkeren parkeerbeleid
Binnenkort geldt er binnen de grote ring een nieuw parkeerbeleid waarbij rekening wordt gehouden met zowel bezoekers als bewoners. Gratis of betalend parkeren, het wijzigt allemaal.
fietsactieplan fietser
Hoe kan Hasselt uitgroeien tot een echte fietsstad? 52 suggesties van Hasselaren werden gebundeld tot een fietsactieplan. Het bevat zowel bestaande initiatieven die verder uitgebouwd worden als nieuwe ideeën die de dienst Mobiliteit van de Stad nog verder zal uitwerken.

Contacteer webmaster